The ATOM project fra Kasakhstan har vær en av våre viktigste samarbeidspartnere de senere årene.

The ATOM Project (stiftet August 2012) Har som hovedmål å forby all prøvesprengning av atomvåpen, og å jobbe for en verden uten atomvåpen.

 

Mesteparten av landet består av tørt steppelandskap, dekket av gress og sand. I områdene i øst ligger de kalde og øde Altajfjellene. Landet er uten kysttilgang, og har et kontinentalt klima med kalde vintre og varme somre. Da landet var en del av Sovjetunionen brukte sovjetiske myndigheter regionen til testing av atomvåpen, samt dumping av giftig avfall. Dette har ført til omfattende miljøproblemer, og utgjør en stor helserisiko for landets befolkning.

Les mer om The ATOM Project her.


Merida har samarbeidet med oss på flere av våre prosjekter. Ved hjelp av Merida har vå fått tilgang til både sykler og kleskolleksjoner.

 

Merket Merida ble startet opp i samarbeid med Steen-Olsen familien allerede i 1987 da Einar Steen-Olsen reiste ned til en av de største sykkelfabrikkene i Taiwan for å importere sitt eget sykkelmerke. 25 år senere distribueres Merida i mer en 70 land. Med over 200 ulike modeller leverer vi sykler til alle uansett behov. Av disse 220, designes og utvikles over 100 ulike modeller fra vårt hovedkontor på Lysaker. Disse syklene lages til Norge, Sverige og Island for å dekke forbrukernes behov i forhold til type sykkel, design og ikke minst utrustning for å klimaet. I tillegg til sykler, tilbyr også merket trimutstyr av meget høy kvalitet.

Besøk deres hjemmeside her for mer info!