Hvem er vi?

Bike For Peace ble grunnlagt i 1978. Siden den gang har vi arrangert fredsritt på sykkel i 115 land over hele verden.

Tore Nærland

President

Frank Tomlinson

Vice President

Maria Bilyk

Vice President

Hva sier andre om oss

Her er noen tilbakemeldinger vi har fått:

Bike for Peace forteller verden den presserende meldingen om behovet for en atomfri verden på en morsom, jordnær måte fra person til person!

No Nukes Ya’ll !!


Anne Sullentrop

Physicians for Social Responsibility


I dag hadde «Centre of Hope» -skolen i Rivne den stor ære å møte medlemmene av organisasjonen Bike for Peace. Studentene mine fikk sjansen til å diskutere globale spørsmål som fred, atomvåpen, sunn livsstil. Etter møtet sa barna «Disse menneskene er flotte, og de er et reelt eksempel på hvordan man kan være målrettet og bestemt i livet til tross for alder, nasjonalitet og helseproblemer.» Takk for deres positive holdning til livet og ønsket om å kommunisere med ungdommen. Vi ønsker alle lykke til under turene deres.


Anna Ischuk

«Centre of Hope» school, Rivne

Jeg har for noen minutter siden møtt Bike For Peace på NLDs utdannings-nettverk. Klassen var uten avgift, og de snakket varmt og vennlig.

Salai Lay

Yangoon

‘Jeg er glad Bike for Peace kommer til Tauranga,’ sier Jan Tinetti MP, Listemedlem fra Tauranga og PNND Executive Member. ‘Teamet av syklister er en inspirasjon når de ferdes rundt jorden for å fremme fred.

Jeg håper mange kan delta på de offentlige begivenhetene for å høre disse viktige meldingene. ‘


Jan Tinetti 

MP Tauranga and PNND Executive Member.

Følg oss i sosiale media