Sykkeltur Vietnam 2016

18.november: fly fra Oslo/Norge
19.november: Ankomst Hanoi + sightseeing: etnologi museet, Hoa Kiem innsjø og en liten sykkeltur i gamle Hanoi.
20.november: Sightseeing i Hanoi: Ho Chi Minh mausoleet, en pillar pagoda, litteratur museet.
21.november: Sightseeing og møter i Hanoi. Fly til Hue.
22.november: Hue – Minh Mang grav, båttur til Thien Mu pagoda. På ettermiddag sykler vi til det kongelige palasset til Nguyen dynasti og besøker Dong Ba markedet. På kvelden – folklore program.
Sykler til Hoian – stopp underveis ved Langco fiske landsby og marmor landsby Non Nuoc.
23.november: Hoian – besøk til en skole; sykling rundt Hoian for å se på lokalt liv. På ettermiddag – handling og fritid
24.november: Sykling Hoian – Quang Ngai (110 km). En del av strekingen kjøres med buss.
25.november: Sykling Quang Ngai – Quy Nhon (170 km). Mulighet for bading underveis. En del av strekingen kjøres med buss. Quy Nhon er et raskt voksende handelsmessig og kommersielt senter, og byen har stor flyplass og en god havn.
26.november: Sykling Quy Nhon – Tuy Hoa (105 km) En del av strekingen kjøres med buss. Byen Tuy Hoa er kjent for fine sandstrendene.
27.november: Sykling Tuy Hoa – Nha Trang (120 km) En del av strekingen kjøres med buss. Under Vietnamkrigen var det store amerikanske og sørvietnamesiske militærbaser i området rundt Nha Trang. Den katolske domkirken er en av byens attraksjoner; byen er også kjent for sine uberørte strender og Nha Trang Bay er ansett å være blant verdens vakreste bukter.
28.november: båttur til Hon Mun, ei fin øy ut forbi Nha Trang.
29.november: Sykling Nha Trang – Mui Ne. Mui Ne er en by som er kjent for sine tropiske strender, kiteboarding og brettseiling.
30.november: Sykling til Saigon/Ho Chi Minh (158 km) ) En del av strekingen kjøres med buss.
1.desember: Heldagstur på Mekong Delta. Om ettermiddag kjører tilbake til Ho Chi Minh
2.desember: Besøk til Cu Chi tunneler som er 250 km lang og ble benyttet av geriljabevegelsen under Vietnamkrigen å komme raskt og ubemerket fram og tilbake i krigsområdene. Tunnelene ble også benyttet til kraftige angrep på de amerikanske styrkene som var i landet. Hele samfunn levde nedi disse tunellene, her fantes det sykehus og våpenfabrikker, her sov og levde mange tusen mennesker. Tunellene gikk i mange nivåer og dybder. Det spesielle var at de var så trange at det ikke var mulig for amerikanske soldater å komme ned i dem. Retur til Norge på kvelden.
3.desember: ankomst Norge.

Foreløpig Pris: 22.900 NOK,-

Enkeltromstillegg: kr. 2500 NOK,-

FORBEHOLD: Valuta- og prisendring. Vi forbeholder oss retten til forandring i programmet inkl. rute, bytte av hotell/overnattingssted, transport og reiseleder

Inkludert:

– Flyreiser ifølge program, både internasjonalt og innenriks.

– Opphold i 3-4 stjerners hotell, 3 måltider per dag, lokale guider, buss/båt, sightseeing, leie av sykler

Ekskludert:

– Drikke til måltidene, tøyvask, tips, etc. av privat karakter

Påmelding : Snarest og senest 15.oktober til Bike For Peace tlf: 51487777, E-mail: tore@bikeforpeace.no

Depositum: kr. 7 000 NOK til bankkonto: 3325 10 56 396 merket med fullt navn og adresse, samt ” Vietnamsykkel 2016 ” på giroinformasjon ved påmelding – refunderes kun ved få deltakere. Restbeløp betales 1 mnd. før avreise.

Arrangør: OK Reiser, Kvinesdal (medlem i det norske reisegarantifondet).